AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI

Siverek Ak Parti İlçe Teşkilatı bayramın 4. günü parti binasında bayramlaştı.

AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI
19 Ekim 2013 - 19:16

Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Ak Parti binasında partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Gençlik Kolları Başkanı İsmal Keş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak, partililer ve halk katıldı.Bayramlaşma törenine Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar ve Zeynep Uslu Karahan katılmadı.


Programda kısa bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, kurban bayramının tüm insanlık için barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olmasın dileklerinde bulundu.


ŞİRİN VE GÜMÜŞTAŞ AİLELERİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE TOPLUCA KATILDI


AK Parti İlçe Teşkilatının kurban bayramı bayramlaşmasına Şirin ve Gümüştaş aileleri topluca katıldı. Çoğunluğu genç ve esnaflardan oluşan Şirin ve Gümüştaş aileleri  yaptıkları açıklamada, Siverekte bir değişimin şart olduğunu ve bu değişimin de AK parti ile gerçekleştirileceğine inandıklarını ve bu değişimin Cuma Şirin ile daha hızlı gerçekleşeceğine inandıkları için Cuma Şirin'i desteklediklerini söylediler.


Haber Merkezi




Bu haber 2741 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı