AK PARTİDE ADAY BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Şanlıurfa’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklanmasına rağmen Siverek Belediye Başkan Adayının açıklanmaması ilçedeki siyasi atmosferin artmasına neden oluyor.

AK PARTİDE ADAY BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR
19 Aralık 2013 - 15:40

Şanlıurfa’da AK Parti Büyükşehir adayı açıklanmasına ve bazı ilçe adayları hakkında kesin olmayan bilgilerin paylaşılmasına rağmen Ak Part Siverek Belediye Başkan Adayının açıklanmaması ilçedeki heyecanı artırıyor.Kasım ayını son haftası, 15 Aralık ve son olarak 17 Aralık'ta açıklanması beklenen ilçe adaylarının bir türlü açıklanmaması ilçedeki siyasi atmosferi artırıyor.

Urfastar Haberine göre, AK Parti’nin Şanlıurfa’da 6 ilçe belediye başkan adayını belirlediği öğrenildi.

Sitede yayınlanan haberde,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Milletvekilleri kendi aralarında dün toplantı yaptılar. Toplantının ardından Genel Merkezle istişare haline geçtiler. Genel Merkezdeki üst kurul yönetiminin, aldıkları karar bakan ve milletvekillerine açıklanmamak üzere iletildi. Önümüzdeki hafta açıklanması beklenen bazı adaylar netleşti. Aralarında eski belediye başkanlarının bulunduğu 6 ilçenin belediye başkan adayı belirlendi. İşte belirlenen o ilçeler ve adaylar; Akçakale Abdulhakim Ayhan, Birecik Mehmet Faruk Pınarbaşı, Bozova Hasan Arusoğlu, Ceylanpınar Menderes Atilla, Hilvan Aslan Ali Bayık, Harran Mehmet Özyavuz

Öte yandan Gazeteci ömer Kapaklı, attığı Twetter’deki paylaşımında bu isimleri açıkladı. Diğer adayların da belirleme çalışmaları sürüyor.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4450 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu