AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ SİVEREK'TE YAPILACAK

Akparti tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler konulu siyaset akademisi siverek’te yapılacak. İlk dersin 08.12.2012 tarihinde başlayacak olan akademi 6 hafta sürecek.

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ SİVEREK'TE YAPILACAK
04 Aralık 2012 - 20:46



Siverej Ak Parti İlçe başkanı İlhan Çelik tarafından yapılan açıklamada, "Siyaset Akademisi eğitim programları Türkiye genelinde bugüne kadar doğrudan 72 il merkezi ve 18 müstakil ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Bu merkezlere yakın illerden gelenlerle birlikte Siyaset Akademisi on iki dönemin sonunda 81 ilden 50.000 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyla buluşmuştur. Söz konusu eğitim süreçleri ile hem Parti kadrolarımızın donanım ve birikimlerinin artırılması hem de her türlü görüş ve düşünüşten insanımızın AK Parti ile temaslarının geliştirilmesi hedeflenmektedir. Ancak bundan daha önemlisi tüm vatandaşlarımıza açtığımız Akademimiz aracılığıyla, ülkemizin siyasî ve sosyal hayatının seviyesine kaliteli bir katkı yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu sayede 18 yaşından 78 yaşına, ilkokul mezunundan doktoralısına, işçisinden çiftçisine, doktorundan avukatına, AK Partili olsun veya olmasın bütün vatandaşlarımıza, ayrım yapmadan, ulaşmaya çalışıyoruz.siyaset akademisi sonucu yapılacak sınav sonucunda başarılı olan katılımcılara başarı belgesi verilecektir. Sınavda birinci olan katılımcıya sertifikasını Ankara'da düzenlenecek törenle sayın başbakanımızın elinden alacaktır. Ayrıca Türkiye geneli birinci olan katılımcılardan beş kişi başbakanın yurtdışı gezilerinde eşlik edecektir"


Çelik, Siverek’in sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunacağına inanılarak siyaset akademisinin Siverek’ te düzenleneceği ifade etti. Çelik, Siverek Ak parti ilçe teşkilatı olarak Siyaset akademisi gibi eğitici çalışmaların önemsediklerini belirterek tüm sivil toplum kuruluşlarının bu tür proğramlar yapmaya davet ediyoruz.dedi


Siyaset akademisi yeni inşa edilen Siverek Gençlik merkezinde düzenlenecek olup katılmak isteyen katılımcıların Siverek Ak parti ilçe binasında siyaset akademisi koordinatörü inş.müh Cuma Şirin’e başvurması gerektiği açıklandı.


www.siverekgenclik.com


Bu haber 2962 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı