AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ZEYNEP KARAHAN USLU'NUN SİVEREK TEMASLARI

Lütfü YALGI/SİVEREKAk Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu Siverek’i ziyaret etti.Milletvekili Karahan Uslu Güney Caddesi üzerinde bulunan AK Parti İlçe Binasına gelerek İlçe Kadın Kolları Üyeleri

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ZEYNEP KARAHAN USLU'NUN SİVEREK TEMASLARI
24 Ekim 2011 - 19:07
ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. İlçe binasında yaklaşık 2 saat partililerle görüşen milletvekili Karahanuslu, İlçede kadın örgütlenmesine ağırlık verilmesini, her eve gidilerek partini çalışmalarını tanıtılması, kadınlara yönelik mahalle toplantılarını düzenlenmesi, Siverekli kadınların sorunlarını rapor haline  getirilmesini istedi.

İlçe Binasından ayrılan Milletvekili Karahan Uslu ve beraberindekiler İlçe Başkanı İlhan Çelik ile diğer partililerle birlikte ilçenin Bağlar Mahallesinde bulunan Özel Hamidiye Kız Yurdunu ziyaret ederek yurtta kalan öğrenciler ve yurt idarecileriyle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Buradan ilçenin Gülabibey Mahallesinde bulunan SODES kadın merkezini ziyaret edip burada çeşitli kurslara gelen bayanların yaptığı el becerilerini inceledi.

Kültür Merkezi ziyaretinin ardından İlçenin Kaleboğazı Caddesinde bulunan esnafları dolaşan Milletvekili Karahan Uslu yaklaşık bir saatlik süren esnaf gezisinde bazı kıraathanelere ve erkek berber salonlarına girip vatandaşlarla sohbet etmesi dikkat çekti.

Esnaf ziyaretinin ardından Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanlığını ziyaret eden Karahan Uslu Dernek Başkanı Koçali Aymaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Karahan Uslu’ya dernek üyeleri Siverek’in sorunlarını içeren bir raporla birlikte tanıtım CD ile kitap armağan edildi.

Milletvekili Karahan Uslu ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrılarak Şanlıurfa’ya hareket etti.





Bu haber 1760 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması