AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ZEYNEP KARAHAN USLU'NUN SİVEREK ZİYARETİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREK12 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Şanlıurfa AK Parti listesinden Milletvekili seçilen Eski İstanbul Milletvekili Zeynep Karahan Uslu

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ZEYNEP KARAHAN USLU'NUN SİVEREK ZİYARETİ
15 Haziran 2011 - 21:49
Siverek ilçesine gelerek önce İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Milletvekili Karahan Uslu vatandaşla teşekkür edip ilçede yaşayan karahan ailesinin vatandaşlara verdiği teşekkür yemeğine katıldı.

Zeynep Karahan Uslu ve beraberindekiler İlçe Kaymakamlığına gelerek İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile bir süre görüştü. İlçe sorunları hakkında Milletvekiline bilgi veren Hersanlıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Karahan Uslu Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçenin Gülabibey Mahallesinde bulunan Ferit Karahan’ın evinde verilen teşekkür yemeğine katıldı. Yemeğe Milletvekili Zeynep  Karahan Uslu, Belediye Başkan yardımcısı Cuma Yılmaz ile çok sayıda Karahan ailesine mensup vatandaşlar katıldı.

Yemekte vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Zeynep Karahan Uslu vatandaşlara teşekkür ederek şunları kaydetti "Bu gün yeni bir dönem başlamıştır. Bu yeni dönem herkes için hak ve hukuk açısından önemlidir" dedi.

Yemeğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Yılmaz, yemekte yaptığı konuşmada "Sayın Milletvekilimizle akraba olmamıza rağmen farklı siyasi partilerde bulunuyoruz. Bir seçimi geride bıraktık. Artık hiçbir siyasi ayrım yapmamamız lazım. Mesele Siverek’e hizmet meselesidir" dedi.



Lütfü YALGI/SİVEREK







Bu haber 2815 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu