AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

AK Parti Siverek Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebeti ile bazı ziyaretlerde bulunarak, kadınlara karanfil dağıttı.

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
06 Mart 2014 - 07:31

Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak ve beraberindekiler ‘Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunarak, bayanlara karanfil dağıttı. İlk olarak Siverek Devlet Hastanesine giden kadın üyeler, hastane yönetimini ziyaret etti. Ardından hastane servislerinde yatan hastaları ve hastane personelini ziyaret eden Kadın Kolları üyeleri, hastalara karanfil dağıttı.

Hastaneden ayrılan Çakmak ve kadın kolları üyeleri Bağlar mahallesinde kurulan semt pazarına geçti. Alışverişe gelen bayanların yoğun ilgisi ile karşılaşan üyeler, pazardaki kadınlara da karanfil vererek günlerini kutladı. Kadın Kollarından bir grup üye ise ilçedeki çeşitli kurumları gezerek çalışan bayanları ziyaret etti. Buradaki bayanların kadınların gününü kutlayan üyeler, çalışanlara karanfil dağıtmaya devam etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak, Güney Doğu Anadolu bölgesi olmak üzere Siverek’te de son yıllarda kadın hakları konusunda bilincin arttığını gördüklerini belirtti.

Başkan Çakmak, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması hasebiyle çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Kadınlarımıza başta eğitim olmak üzere hayatın her alanında hak ettiği değeri göstermek önemli bir görevdir. Partimizin kadınlara yönelik projelerini görüyoruz. Kadınlarımızın sosyal haklarının iyileştirilmesinden, kız çocuklarımızın eğitimine kadar birçok alanda çalışmalar yapıldı. Bugüne kadar kadınlarımızın lehine yapılan iyileştirmeleri gelinen son nokta olarak görmüyoruz. Bunun devamı gelecektir" dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile 6 Mart Perşembe günü saat 13.00-16.00 arasında Paris Düğün Salonunda bayanlara yönelik bir eğlence programı düzenleyeceklerini söyleyen Çakmak, programa tüm bayanların davetli olduğunu söyledi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2988 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi