AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN ANLAMLI DAVRANIŞ

Siverek AK Parti Gençlik Kolları Beğdeş köyünü ziyaret ederek, köy okuluna kitap bağışında bulundu.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN ANLAMLI DAVRANIŞ
17 Aralık 2013 - 14:41

Siverek AK Parti Gençlik Kolları Beğdeş köyünü ziyaret ederek, köy okuluna kitap bağışında bulundu. Siverek AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Beğdeş köyünü ziyaret etti. Proje kapsamında köy okulunu da ziyaret eden Gençlik Kolları bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Gençlik Kolları Başkanı İsmail Keş yaptığı açıklamada; “Siverek Gençlik kolları sosyal sorumluluk projesi olan kitap okuma gününde toplanılan kitapları Beğdeş ilköğretim okuluna hediye ettik. Bu denli çalışmaların toplumsal olarak daha fazla yapılmasını temenni ediyoruz. Siverek ak gençlik olarak bu tür sosyal sorumluluk projeleri hem destekleyip hem de aktif biçimde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Köy okulu yetkilileri ise Gençlik Kolları üyelerine ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Öğrencilere koliler içerisindeki kitapları hediye eden Gençlik Kolları üyeleri, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra köyden ayrıldılar


Bu haber 3105 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi