AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı, ilçedeki gençlerle bir araya geldi.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENÇLERLE BULUŞTU
22 Aralık 2013 - 13:47

AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı, ilçedeki gençlerle bir araya geldi.İlçenin Şirinkuyu mahallesindeki Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde saat 17:30′da başlayan toplantıya Ak Parti Teşkilat Başkanı İlhan Çelik, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Keş, Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı İsmail Keş, “Ak parti olarak özelikle Siverek'te bu güne kadar eksik kalmış yanlarımızı bir istişare kültürü ve beraberlik ruhuyla daha ileri seviyeye taşımaya çalışacağız. Bizler gençlerimizi susturan, konuşturmayan sormayan, fikri önemsenmeyen bir parti değiliz. Böyle bir anlayışada sahip değiliz. Tam tersine gençlerimizin siyasette daha etkili rol almasının Siverek'in kültürüne, değerlerine büyük değerler katacağına canı gönülden inanıyoruz” dedi.

Ak Partinin hizmetlerini anlatan Hüseyin Karadağ’ın ardından, Bülent Dokay gençlik kollarının faaliyetlerini ve yaptıkları çalışmaları anlattı. Hacer Canlı’nın günümüz gençliğinin sorunlarını ele aldığı toplantıda, Zerrin Tüysüz belediyeciliğin olmazsa olmazlarını ve gençliğin belediyecilikte rolüne değindi. Sosyal medyanın önemini anlatan Latif Koyunsatan, sosyal medyanın artık günlük yaşamın vazgeçilmezleri arasında olduğunu söyledi.

Kapanış konuşmasını yapan İlçe Teşkilatı Başkanı İlhan Çelik ise, gündemdeki konuları değerlendirdi. Toplantı soru-cevap faslının ardından sona erdi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3355 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek