AİLELERİN OKUL KAYIT HEYECANI BAŞLADI

Okullara kayıt döneminin başlamasıyla birlikte, özellikle öğrenci velilerinde çocuklarının geleceklerini şekillendirmeyle ilgili tatlı bir heyecan başladı.

AİLELERİN OKUL KAYIT HEYECANI BAŞLADI
07 Ağustos 2015 - 15:15

Okullara kayıt döneminin başlamasıyla birlikte, özellikle öğrenci velilerinde çocuklarının geleceklerini şekillendirmeyle ilgili tatlı bir heyecan başladı. Bilindiği gibi yakın dönemde okullar ilkokul, ortaokul ve lise şeklide birbirinden ayrılmıştı. Bu yıl da ilkokul 4. Sınıfı bitiren öğrenciler istedikleri bir ortaokula kayıt yapacaklar.

Bu konuyla ilgili görüşlerini sitemizle paylaşan Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu müdür yardımcısı Mustafa Seval şunları kaydetti. “Okulumuz, örnek ahlak ve yüksek başarıyı ilke edinen, kültürel mirasımızı benimseyen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, kendisine ve topluma faydalı, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı hedeflemektedir. Bizler bu düşüncelerle öğrencilerimizin ´Bir insan bir dünya´ anlayışı içerisinde, ´Aydınlık yarınlarımızın birer meşalesi olma´ ilkesini benimseyen, ´Dinimizi en güzel şekilde yaşama´ gayreti içerisinde olan, evrensel ilkeleri gözeten, erdemli, ahlaklı bireyler olmaları için elimizden gelen çabayı sarf etmekteyiz. Bu yıl inşallah ilk mezunlarımızı vereceğiz ve öğrencilerimizin bursluluk sınavlarında göstermiş olduğu üstün başarı doğrultusunda şunu rahatlıkla ifade edebiliriz ki; çocuklarımızın geleceğini şekillendiren TEOG sınavında okul başarımız İlçe ortalamasının kat-kat üstünde olacaktır. Bu yıl yapılan bursluluk sınavında 13 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmış 30’dan fazla öğrencimiz 300 puanın üstünde puan almışlardır. Ayrıca bu yıl okulumuza akıllı tahta sistemi de kurulmuş olup öğrencilerimizin daha modern şartlarda öğretim görmesinin önü de açılmıştır. Öğrenci velilerimizin okullara kayıt yaptırırken bu durumu dikkate almalarını rica ediyoruz. Çocuklarını okulumuza kaydettirmek isteyen velilerimizin sadece çocuklarının nüfus cüzdanlarıyla okulumuza başvuru yapmaları yeterlidir. Okul kontenjanı sınırlıdır.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3356 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı