AHMET ERSİN BUCAK'A ŞANLIURFA'DAN TAM DESTEK

Mehmet SEZGİN/SİVEREK12 Haziran 2011 genel seçimlerine Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olarak girecek olan Ahmet Ersin Bucak’a Şanlıurfa’dan büyük destek geldi.

AHMET ERSİN BUCAK'A ŞANLIURFA'DAN TAM DESTEK
04 Mayıs 2011 - 21:21
Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Ahmet Ersin Bucak'a Bucak Ailesinden tam destek geldi.

'Halkın Adayı' sloganıyla Şanlıurfa’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Ahmet Ersin Seçim çalışmaları kapsamında her gün Şanlıurfa’nın ilçe ve köylerini gezip vatandaşlarla bir araya geliyor. Ahmet Ersin Bucak ziyaret ettiği her köy ve ilçeden kendisine destek veren vatandaşların sevgisiyle karşılaşıyor. Şanlıurfa’da Bucak’a her geçen gün verilen desteğin artarak devam ettiği öğrenildi.

Ahmet Ersin Bucak’a tam destek verdiğini belirterek Şanlıurfalılar, Ahmet Bucak’ın yıllardır halk ile iç içe olduğunu ve aktif siyasetin içinde yer aldığı dönemlerde vatandaşın sorunlarına çözüm getirdiğine dikkat çektiler.

Vatandaşlar gazetecilere yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler "Ahmet Ersin Bucak’ın sadece Siverek ve Bucak Ailesinin değil tüm Şanlıurfa halkının adayı. Şanlıurfa ve çevre ilçelerde yaşayan tüm Urfalıların Sayın Ahmet Bucak’ı desteklemenin çeşitli nedenleri var. Bölgemiz kan davalarının yoğun olarak yaşandığı bir yöre. Ahmet Ersin Bucak Güneydoğu bölgesinde barış güvercini olarak da tanınıyor. Kan davalı aileleri barıştırarak Bölgede huzurun ve refahın sağlanmasında aktif rol üstleniyor. Ahmet Bucak Siverek’te yıllarca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmış. Şanlıurfa esnafının, tüccarının, çiftçisinin ve sanayicisinin sorunlarını yakinen bilmekte ve takip etmekte. Ahmet Bucak, milletvekili olması halinde tüm bilgi, birikim ve çözüm önerilerini Şanlıurfa’nın gelişmesi ve değişmesi yönünde harcayacaktır" dediler.




Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 4047 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması