AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KAMPANYASI SONA ERDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Belediyesince, ilçenin kenar semtlerinde bulunan ilköğretim okullarında ağız ve Diş sağlığı

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KAMPANYASI SONA ERDİ
19 Aralık 2010 - 08:50
kampanyası düzenlenmiş ve kampanya çerçevesinde 10 bin öğrenciye diş macunu, diş fırçası ve kampanyayı sembolize eden 10 bin adet balon dağıtılmıştı.
   
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak "ilçede ilk kez düzenlenen ağız ve diş sağlığı kampanyasıyla sağlıklı bir toplum hedeflediklerini, belediye olarak imkânlarımızı zorlayarak sağlıklı bir toplum oluşturmak için önümüzde ki günlerde daha geniş kapsamlı ve en az 30 bin öğrenciye ulaşılacak bir kampanya hedefliyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam edecek" dedi.
   
Kampanyanın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Kampanya Koordinatörü Belediye Meclis Üyesi Azize Dolaş, kampanyanın ilk kez düzenlendiğine dikkat çekerek şunları kaydetti "ilk kez belediyece düzenlediğimiz kampanayı 10 bin ilköğretim  öğrencisiyle sınırlı tuttuk. Kampanya boyunca İlçe Sağlık Grup Başkalığının görevlendirdiği diş doktorunun denetiminde öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemini anlatmaya çalıştık. Kampanya süresince 10 bin öğrenciye diş fırçası ve diş macunu dağıttık. Amacımız çocuklarımızın sağlıklı birer nesil olarak  yaşamasıdır" dedi.
Bu haber 2002 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü