ADIM ADIM REKOR GİRİŞİMİ

Rekor girişimimi çalışmaları Ramazan ayı nedeniyle biraz gecikmeli devam etse de, süreç planlandığı şekliyle yürüyor.

ADIM ADIM REKOR GİRİŞİMİ
06 Ağustos 2012 - 10:33

Geçen hafta itibariyle Siverek'in her yerine afişlerimiz, pankartlarımız, raketlerimiz asıldı. Bayramdan sonra ve özellikle rekor girişimi tarihleri için ikinci afiş ve tanıtım çalışmalarına başlandı bile.


El ilanlarımız bu hafta içinde elimizde olacak ve halk kürsüleri faaliyetlerimiz başlayacak. Siverek'in park ve caddelerinde "halk kürsü"leri kurulup rekor girişimi Sivereklilere anlatılacak. Proje meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda başta ÖSYM sınavlarının Siverek’te yapılmaması, Siverek eğitim sorunları olmak üzere sorunlarımız ve çözüm önerileri bu kürsülerde dile getirilecek. Bunun için mikrofonu konuşmak isteyen Sivereklilere uzatacağız. Buradaki tüm konuşmalar kayıt altına alınacak ve yerel gazetelerimizde, grubumuzda paylaşılacak. El ilanları tüm mahalle ve sokaklarda dağıtılacak.


Yine bir ekip oluşturularak tüm esnafımız tek tek ziyaret edilecek. Rekor girişimi anlatılacak, kendilerinden destek istenecek. Ayrıca diyanet, emniyet, alay komutanlığı, muhtarlarımız vb. kurumlar ziyaret edilecek.


Rekor girişimimizin odağında eğitim ve öğrencilerimiz var. 70.000 öğrenci potansiyeli olan Siverek’te en az 25.000 öğrencimizin rekor için o gün bizlerle olmalarını hedefliyoruz. Zaten Siverek Kaymakamlığı, Milli eğitim müdürlüğü, Eğitim sendikalarımız bu projenin hem ortağı hem de destekçisi. Bununla beraber yine de bir ekip oluşturularak okul idarecilerimizin ziyaret edilmesi planlanıyor. Girişim kendilerine anlatılacak, varsa kafalarındaki soru işaretleri giderilecek ve önerileri dinlenecek.


Bu davet, duyuru ve tanıtım faaliyetleri dışında girişim için alanın düzenlenmesi, gelen misafirlerimiz için konaklama yerlerinin ayarlanması, 24 - 25 Eylül 2012 iki günlük programın yapılması, tüm davet listelerinin ve davetiyelerin hazırlanması, civar yerleşim yerlerinden ve diğer kentlerden gelecek misafirlerin organize edilmesi, sanatçıların planlanması, teknik alt yapının tamamlanması ( stadyum dışındaki iki alanın tel örgülerle kapatılması, turnike sistemi, seyyar lavabo, ses ve müzik sistemi vb ) tamamlanması, öğrencilerin ve katılımcıların taşınma sorununun halledilmesi, girişim için sponsorların bulunması gibi işlerde bir plan doğrultusunda yapılmaya çalışılıyor. Ramazan ayından sonra yapılacak "proje meclisi" toplantımızda tüm program netleşmiş olacak ve çalışmalar son sürat devam edecek.


Tüm Sivereklilerden ellerinden gelen yardımı yapmalarını, imkânları doğrultusunda girişime katkı koymalarını ve yukarıda değindiğimiz işlerde aktif görev almalarını, yine Siverekliler adına rica ediyorum.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu haber 2864 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı