ADAY ÖĞRETMENLERE SİVEREK TANITILDI

Siverek Karacadağ İ.Ö.O. aday öğretmenleri Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) ‘i ziyaret ederek Siverek’in tarihi ve sosyal yapısı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ADAY ÖĞRETMENLERE SİVEREK TANITILDI
23 Haziran 2012 - 16:46


SİVİL-DER toplantı salonunda bir araya gelen öğretmenlere dernek başkanı Muzaffer Bayram tarafından ilçe ve köylerin nüfusu, coğrafi konumu, sosyal yapısı, tarihi ve doğal güzellikleri ile gezi güzergâhları hakkında slâyt sunumu yapılarak öğretmenler bilgilendirildi. Slâyt sunumunun ardından dernek tarafından ilçede yürütülen eğitim, sosyal yaşama katkı sunacak proje çalışmaları anlatıldı.


Karacadağ Köy İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aday öğretmenlerimizin ilçede göreve başlamasıyla birlikte Siverek’in tanıtılması amacıyla öğretmen arkadaşlarımızla il derneğini ziyaret ettik. İlçemize gelen öğretmenlerin zorluk çekmemesi adına böyle bir program düzenleyerek tanıtım toplantısı yapmayı uygun bulduk. Öğretmenlerimizin günlük yaşamlarında ilçemizin güzellikleri, sosyal yapısı ve güzellikleri hakkında bilgi verildi. Öte yandan derneğimizin ilçede yürüttüğü proje çalışmalarına destek vereceğiz’’


Tanıtım toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü, öğretmenlerin ilçe hakkında soruları cevaplandırıldı.


Bu haber 3510 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu