ADAY ADAYLARI FACEBOOK GRUPLARINDA YARIŞIYOR

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde,  Ak Parti aday adayları en büyük paylaşım sitelerinden olan facebook sitesinde oluşturmuş oldukları gruplar sayesinde kamuoyu oluşturuyorlar.

ADAY ADAYLARI FACEBOOK GRUPLARINDA YARIŞIYOR
30 Mart 2011 - 15:10
Ak Parti Genel Merkezi tarafından 11 Nisan tarihinde netleşecek olan adaylar için son değerlendirmeler yapılırken,  Ak parti aday adayları oluşturmuş oldukları gruplar ile kendi sayfalarında propaganda yapıyorlar. Siverek Gençlik Sitesi tarafından dün başlatılan Hangisi AK Partiden Aday Olsun” anketinden sonra, ankette ismi geçen adaylar, facebook gruplarında yaptıkları duyurular ile gruptaki üyelerden oy istediler. Siverek Gençlik Sitesi tarafından yapılan ankette 36 saat içinde 548 oy kullanılırken, kullanılan oy sayısının ileriki saatlerde daha da artması bekleniyor.

Siverek Gençlik Sitesi Haber editörü Ramazan Benzer, son günlerde ziyaretçi trafiğinin aşırı derecede attığına dikkat çekerek, “ Arkadaşlarımız 24 saat durmadan çalışıyorlar. Haziran ayındaki seçimler öncesinde, Siverek’te seçim atmosferi sitemizden takip ediliyor. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara’da bulunan aday adaylarının kulis çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siverek’ten birçok aday adayın Ankara’da olduğu öğrenildi.

Siverek Gençlik Haber
Bu haber 2457 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması