ADAG VAKFINDAN ŞANLIURFA BAROSUNA ZİYARET

HABER MERKEZİ/ŞANLIURFAADAG Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Süleyman Yılmaz, Doç. Dr. Mustafa Zerin, Doç. Dr. Abdullah Ekinci, Yrd. Doç. Dr. M. Sena Ekici, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Terzioğlu ve

ADAG VAKFINDAN ŞANLIURFA BAROSUNA ZİYARET
01 Ocak 2011 - 22:48
Yrd. Doç. Dr. Abdullah Taştekin’den oluşan bir heyet Şanlıurfa Barosunu ziyaret ettiler. Ziyarette heyeti Baro Başkanı Av. İrfan Güven ve Av. Ahmet Aksoy karşıladı.
ADAG Vakfı heyeti yeni yönetime Baro Başkanı Av. Güven’in nezdinde hayırlı olmasını diledi. Tanışmadan sonra samimi sohbet ortamda gerçekleşen görüşmelerde, Başkan Güven Baro hakkında bilgi verdi. Başkan Güven Baronun Şanlıurfa’da topluma ve mesleki alana yönelik karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek amacıyla 12 komisyondan oluştuğunu ifade etti. Tüm tüzel kuruluşlar gibi Baronun da işleyişte bir takım zorluklarla karşılaştığını dile getiren Başkan Güven bunları aşmak ve dile getirmek adına Şanlıurfa Barosu olarak yürüyüş ve basın açılması yaptıklarını söyledi.
ADAG Vakfının çalışmaları ve faaliyetleri Şube Başkanı Yılmaz tarafından anlatıldı. Son olarak Mardin Artuklu Üniversitesinde gerçekleştirilen Demokratik Açılım sempozyumu hakkında bilgi verildi. Baro Başkanı Güven ADAG Vakfının daha önceki yaptığı faaliyetlerden haberdar olduğunu söyleyip, Üniversite’de akademik mensupları olan bir vakfın şehrimizde yaptığı bilgilendirici, aydınlatıcı sosyal faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitelerin akademik birikimlerini bulundukları şehirle paylaşması gerektiğini söyleyen Başkan Güven, Harran Üniversitesinden bu anlamda kamuoyuna yönelik beklentilere cevap verecek daha etkili katkıları umduklarını söyledi. ADAG Vakfı Şube Başkanı Yılmaz da vakıf olarak bunu bir sorumluluk olarak gördüklerini, bir vakfın işleyişi çerçevesinde yapabilecek her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.
ADAG heyeti tekrar görüşebilme ve sorunlara işbirliği içinde çözüm üretebilme dileğiyle Baro yönetimine veda ettiler.




Bu haber 2882 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...