Açığa Alınan Öğretmenlerle İlgili Açıklama

Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilciliği açığa alınan öğretmenlerle ilgili açıklama yayımladı

Açığa Alınan Öğretmenlerle İlgili Açıklama
22 Temmuz 2016 - 11:56

Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilciliği açığa alınan öğretmenlerle ilgili açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Bir takım provakatif haberlere cevap olması bakımından aşağıdaki bilgileri paylaşmak gerekli olmuştur. Milli Eğitim Bakanlığında açığa alınan eğitim çalışanlarının sendikal dağılımı aşağıdaki gibidir.

*Memur Sen-Eğitim Bir Sen:3318
*Türkiye Kamu Sen-Türk Eğitim Sen:1371
*KESK-Eğitim Sen:88
*Aktif Eğitim Sen: üyelerin tamamı(Aldığımız bilgi bu şekildedir, rakam olarak bilmiyoruz.

Yukarda açıkladığım rakamlar dikkate alındığında, yapılan operasyonun bir sendikal operasyon olmadığı açıktır ve sebepleri herkesçe bilinmektedir.

Türk Eğitim Sen üyeleri ile ilgili yaptığımız çalışmada, bir çoğunun bir bankada hesap açmak, söz konusu banka yoluyla para yollamak, bir gazete aboneliği, facebook paylaşımları gibi genellikle suç tanımına girmeyecek isnatlarla açığa alındığı anlaşılmaktadır.

Telaşa düşmeye gerek yoktur, yetkililerle yaptığım görüşmeye göre, en fazla 3 ay içinde herşey ortaya çıkacak, suç tanımına girmeyen isnatlarla açığa alınanlar göreve iade edilecek ve mali hakları da ödenecektir.

Türkiye Kamu Sen, bu süreçte üyelerine hukuki destek verecektir.Hangi sendika üyesi olursa olsun, masum insanların masumiyetinin ortaya çıkması ve adil bir soruşturma süreci yaşanması için Türkiye Kamu Sen sendikal sorumluluklarını yerine getirmekten asla imtina etmeyecektir.Ülkenin birliğine, beraberliğine kast etmiş kişi ve gruplar varsa onlar da ortaya çıkarılmalıdır.Kamuoyuna duyurulur.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4630 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek