Abdulkadir Karahan Fen Lisesinde Kutlu Doğum Etkinliği

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Siverek Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi Kutlu Doğum haftası münasebetiyle bir program düzenledi.

Abdulkadir Karahan Fen Lisesinde Kutlu Doğum Etkinliği
18 Nisan 2016 - 09:34

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesinde Kutlu Doğum haftası münasebetiyle düzenlenen program İhsan Yarluğ'un okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ayetlerin meali Veysel Bişirici adlı öğrenci tarafından okundu. Kuran tilavetinin ardından okul öğrencilerinin şiir ve ilahi ezgileriyle devam eden programda okul müdürü Mahmut Hanpolat, Sezai Karakoç’a ait olan ‘’Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine’’ adlı şiiri okudu.

Program’da Molla Selim Acarlar günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Acarlar’ın konuşmasının ardından okul öğrencilerinin hazırladığı; ‘’Hz. Muhammed Hakkındaki Duygu ve Düşünceler’’ adlı film izletildi.

Filmin ardından Siverek Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi’nin öğrencileri arasında düzenlediği ‘’Peygamberimize Mektup’’ adlı yarışmada birinci olan Merve Sefa Kandemir yazdığı mektubu dinleyicilerle paylaştı ve Kandemir’in hediyesi takdim edildi. Vuslat Semazen Grubu’nun Semazen Gösterisiyle devam eden program okul Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Büşra Güler’in okuduğu dua ile sona erdi Programa Siverek İlçe Müftüsü Burhan Barut, Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Hatipoğlu ve Hasan Postacı, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Haber: Yusuf Eyyüp Sarı/ www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3936 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması