50 KURUŞA 10 DAKİKA SERİNLE

Hava sıcaklığının 48 dereceye ulaştığı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde vatandaşlar serinlemek için çeşitli yöntemler seçiyor.

50 KURUŞA 10 DAKİKA SERİNLE
19 Temmuz 2012 - 16:23

 


Siverek'te öğle saatlerinde hava sıcaklığı 48 dereceyi bulunca fırıncılar buzdolabına girerek serinliyor. İlçenin Camikebir Mahallesinde fırın işletmeciliği yapan Oktay Sözgün 15 yıldır fırıncılık yaptığını belirterek, Siverek’te hava çok sıcak olduğundan ve sıcaktan en çok fırıncılar etkilendiğinden bizde serinlemek için çeşitli yöntemler buluyoruz. Hava sıcaklığının 48 dereceyi bulduğu kentte fırıncılar dolapta serinledi.


İNTERNET KAFE İŞLETMECİSİ SERİNLEME KAMPANYASI BAŞLATTI


İlçede bulunan bir internet Cafe işletmecisi de fırıncı ustasının serinleme yöntemine benzer bir kampanya başlattı. Market işletmecisi Mustafa Yılmaz ise hava sıcaklığından dolayı su ve içecek dolusu dolabı boşaltarak ‘’10 dakika serinle 50 kuruşa’’ adlı kampanya başlattık, buzdolabının içinde 10 dakika serinleyenler 50 kuruş ödeyip gidiyorlar’ ’dedi.


Buzdolabında Serinleme yöntemine çocukların daha çok ilgi gösterdiği gözlenirken serinlemek için dolaba girenlere internet kafe işletmecisi içecek ikramında da bulunuyor.


Dolaba girenler ise havalar çok sıcak bu kampanya sayesinde dolapta serinliyoruz dediler.


Haber: Nazlı Nomer


 


Bu haber 6681 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi