3 GÜN SÜREN 1. SİVEREK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ CEZA KONSERİYLE SONA ERDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Belediye tarafından organize edilen 1. Siverek Kültür Sanat Festivali 3 gün boyunca

3 GÜN SÜREN 1. SİVEREK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ CEZA KONSERİYLE SONA ERDİ
14 Haziran 2010 - 22:17
çeşitli etkinliklerle  sona erdi.
       
Siverek belediyesini  ilk kez düzenlediği 1.Siverek kültür sanat festivali 11 Haziranda  başlamıştı.Üç gün süren festival boyunca  düzenlenen  etkinliklerle   Siverekliler  doyasıya  eğlendi.
     
Festivalin son gününde  gündüz  Şanlıurfa  belediyesi tiyatro gurubunun   endüstri meslek lisesinde  sahnelediği  oyunu  bir çok Siverekli beğeniyle izledi.
       
Festivalin Final gecesin festival alanı olan şehir stadyumunda yapıldı.   Siverek belediyesi müzik korosunu ardından  ünlü rakçı  Ceza  sahne aldı. Siverekli  gençler  sanatçı cezanın  okuduğu  değişik rak parçalarıyla  coştular.Protokolde  oturan belediye  Başkanı Ali Murat Bucak  gençlerin arasına katılarak  gençlerle birlikte  sanatçı cezaya  eşlik ettiler.
       
Binlerce insanın izlediği konseri daha yakından izlemek için bazı gençler Şehir Stadyumunun kale direklerinin üzerine çıkması dikkat çekti.
        
Festivalin final gecesi dolayısıyla onlarca havai fişek patlatıldı. Patlayan havai fişekler seyircileri coşturdu.
          
Konserin sonunda Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Sanatçı Ceza'ya Siverek'in tanıtımı için gerçekleştirilen bu festivale katılımından ve başarısından dolayı plaket verdi. Sanatçı Ceza Siverek’te gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtti.




Bu haber 3140 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması