23 NİSAN KUTLAMALARINA DOLU VE YAĞMUR GÖLGESİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Firkan Tüysüz Stadındaki 23 Nisan Kutlamalarının sonuna doğru başlayan dolu ve sağanak yağmur öğrencilere zor anlar yaşattı.

23 NİSAN KUTLAMALARINA DOLU VE YAĞMUR GÖLGESİ
23 Nisan 2011 - 09:17
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, TBMM'nin açılışının 91. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk olarak protokol üyelerinin Atatürk anıtına çelenk koyma töreniyle başladı. Siverek Firkan Tüysüz şehir stadındaki kutlamalar ise saat 10.00’da Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Topçu Alay Komutanı Ali Uçarı’nın kutlamalara katılanları selamlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından çeşitli dallarda başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılma serüvenine değinerek, tüm çocukların 23 Nisan çocuk bayramını kutladı. Kutlamalar ilköğretim öğrencilerinin düzenlemiş olduğu çeşitli gösteriler ile devam etti.
Kutlamaların sonuna doğru şiddetini artıran yağmur öğrencilerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Yağan yağmurun ardından aniden başlayan dolu yağışının ardından kutlamalar sona erdi.

Siverek Gençlik Haber













Bu haber 2292 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti