200 gencin katıldığı kardeşlik turnuvası başladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gençler kardeşlik, muhabbet ve sevgi için düzenlenen kardeşlik turnuvasında mücadele verecekler.

200 gencin katıldığı kardeşlik turnuvası başladı
06 Mart 2017 - 10:54




Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Liseler Arası Geleneksel Kardeşlik Futbol Turnuvası” bugün oynanan maçlarla başladı.

İlçenin Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir halı sahada düzenlenen turnuvaya 20 takım ve yaklaşık 200 lise öğrencisi katıldı. Her takımın bir şehit ismi ile katıldığı turnuva, yaklaşık 1 ay sürecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek.

Hür Dava Partisi Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem ve İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulgafur Karaca turnuvanın ilk maçına katılarak maçın başlama vuruşunu yaptılar.

Turnuva hakkında gazetecilere açıklama yapan İkra-Der Eğitim Sorumlusu Mustafa Sımak geçen sene başlattıkları geleneksel kardeşlik turnuvasına bu senede devam ettiklerini belirterek, “ 20 takımın katıldığı turnuvada 200 genç mücadele edecek. Amacımız isminden de anlaşılacağı gibi kardeşliği, muhabbeti ve sevgiyi gençler arasında tesis etmektir. Bu vesile ile umarız gençler arasında kardeşlik tesis edilir. Tüm takımlara başarılar diliyoruz”

Turnuva açışlına katılan Hür Dava Partisi Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem tüm takımlara başarılar dileyerek, turnuvanın gençler arasında kardeşlik ve muhabbeti pekiştirmesi temennisinde bulundu.

Bugün oynanan maçlarda

Şehit Şeyh Eyüp 2 - Şehit Hasan Gökgöz 5
Şehit Aytaç Baran 10 – Şehit Abdulkadir Molla 1
Şehit Metin Yüksel 3- Şehit Ömer Muhtar 7
Şehit Şeyh Şamil 1- Şehit Abdusselam 7
Şehit Yasin Börü 0- Şehit Şeyh Ahmet Yasin 16
Şehit Cevher Dudayev 5- Şehit Şamil Basayev 12
Şehit Malcolm X 3 – Şehit Ali Haydar Bengi 3
Şehit Molla Zeki 1- Şehit Abdulaziz Rantisi 9
Şehit Furkan Doğan 13- Şehit Hasan El- Benna 10
Şehit Şeyh Sait 6 – Şehit Seyyid Kutub 6

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3136 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü