1600 ÖĞRENCİYE KIŞLIK AYAKKABI VE PARKE DAĞITILDI

Mehmet SEZGİN
SİVEREK Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilçe kaymakamı Seddar Yavuzun eşi ile ilçede görev yapan daire amirlerinin bir araya gelerek oluşturdukları eğitim gönüllüleri gurubu yaptığı yardımlarla yoksul öğrencilerin eğitimine

1600 ÖĞRENCİYE KIŞLIK AYAKKABI VE PARKE DAĞITILDI
26 Aralık 2006 - 21:08
katkı sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçede öğrenciler yararına kermes düzenleyen Eğitim gönüllüleri kadınlar bu kez ilçe merkezinde kenar semtlerde bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine ayakkabı ve kışlık parke dağıtımını gerçekleştirdiler.     Okulları dolaşan ilçe kaymakamı Seddar Yavuz ve  eşi Selda Yavuz, Belediye başkan yardımcısı Ali Murat Bucak’ın eşi Dilvin Bucak, cumhuriyet başsavcısının eşi Nevin Bozkan, ilçe yazı işleri yazı işleri müdürü Hasan Baydilli’ini eşi Nihal Baydilli ve çok sayıda eğitim gönüllüsü kadınlar katıldı.
     Yardımların artarak devam edeceğini belirten eğitim gönüllüleri adına açıklamada bulunan ilçe kaymakamı Seddar Yavuz şöyle dedi; ‘’ Siverek te 50 bin civarında ilköğretim öğrencisi bulunmaktadır. 196 okulumuzda hepsi eğitim görüyorlar,  ulaşamadığımız her çocuk bizim için kayıptır sloganı ile yola çıktık. Bu sloganla hareket ediyoruz özellikle Siverek’te görev yapan daira amirlerinin eşlerinin göstermiş oldukları ilgi ciddi bir özveri oldu. Yapılan kermes le elde ettikleri gelirle eğitime büyük katkı sağladılar. Siverek’te ihtiyaç sahibi yoksul 1500 öğrenciyi giydireceğiz. ‘’ dedi.
yeni parke ve ayakkabıya sahip olan çocukların mutluluklarına diyecek yoktu.

Bu haber 2808 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü