10 YILIK PROTOKOL İMZALANDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ Siverek’te Belediye Spor Tesislerini ziyaret edip Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile

10 YILIK PROTOKOL İMZALANDI
24 Haziran 2011 - 19:03
İlçenin Şirinkuyu Mahallesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu 10 yıllığına Siverek Belediyesine devredilmesini öngören protokolü imzaladı.

Gençlik ve Spor Müdürü Altuğ, imza töreninin ardından Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile  ilçenin Cumhuriyet Caddesinde  bulunan Belediye Spor tesislerini gezdi.

Tesis hakkında İl Müdürüne bilgi veren Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, belediye eski hizmet binasını öğrenci yurdu olarak yenilediklerini ancak Milli Eğitim Bakanlığı binanın  öğrenci yurdu  olarak kullanılamayacağını   bildirmesi üzerine binayı  spor  tesisi  haline  getirdiklerini  belirterek şöyle devam etti "Siverek Belediye Spor geçmiş yıllarda Türkiye 3. liginde  mücadele vermişti. Belediye Spor olarak  önceliğimiz  kendi içi dinamiğimizden  güçlü bir takım  kurmaktır. Öncelikle  bu güçlü takımın alt yapısını  oluşturduk. Eski  hizmet binamızı  sosyal tesis olarak  düzenledik" dedi.

İl Müdürü Altuğ, yaptığı açıklamada "Bölgede sporun gelişmesi ve yaygınlaşması için yerel yönetimlerin her daldaki sporun altyapısına önem vermesiyle başarıya ulaşılabilir. Siverek Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği önemden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.






Lütfü YALGI/SİVEREK






Bu haber 2175 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü