1 Mayıs ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1 Mayıs ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması planlıyoruz.” dedi.

1 Mayıs ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak
27 Nisan 2020 - 16:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına "Ramazan’ın milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” diyerek başladı.

"40 bine yakın vatandaşımızı ülkemize getirdik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “59 ülkeden 25 bin vatandaşımızı daha ülkemize getiriyoruz.” bilgisini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Küresel bir felaket halini alan Covid-19 hastalığının üstesinden gelerek, inşallah Ramazan’ın sonunda çifte bayram yapmayı niyaz ediyoruz.” dedi.

Covid-19 salgını ile ilgili Erdoğan, “Türkiye'de hamdolsun hiçbir vatandaşımız hastane kapısından geri çevrilmemiş, hiçbir hastanın tedavisi ihmal edilmemiştir.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, yeni hasta ve ölüm sayısının günden güne azaldığını belirterek, “Ülke ve millet olarak Coronavirus salgınına karşı yürüttüğümüz mücadelenin somut neticelerini almaya başladığımız bir döneme girdik. Bu zorlu süreçten alnımızın akıyla çıkmayı başardık.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1 Mayıs ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması planlıyoruz. Bayram sonuna kadar hafta sonu kısıtlaması devam edecek.” dedi.

Marketlerin 1 Mayıs cuma günü saat 9.00-14.00 arasında açık olacağı kaydedildi. (İLKHA) 


Bu haber 5574 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış