1 LİRALIK AYAKKABI İZDİHAMI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da, bir ayakkabı firmasının 47'nci şubesinin açılışında 150 çift ayakkabının 1 liradan satışa çıkarılması

1 LİRALIK AYAKKABI İZDİHAMI
07 Şubat 2010 - 11:15
izdihama neden oldu.

Sabah saatlerinden itibaren ayakkabı almak için sıraya giren kadın ve çocuklar, kapıların açılmasının ardından içeri girmeye çalışırken, ezilme tehlikesi geçirdi.

Merkezi İstanbul’da bulunan bir ayakkabı firması, 47'nci şubesini Bahçelievler Mahallesi’nde açtı. Açılışın ilk gününde 1 liraya ayakkabı satılacağını duyan yüzlerce kişi, sabah saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruk oluşturdu. Mağazanın açılışı, saat 13.00’te, firmanın Genel Sorumlusu Metin Çıkıroğlu ile mağaza sahibi Mehmet İsa Volkan tarafından gerçekleştirildi.

Kurdelenin kesilmesinin ardından, mağazanın kapılarının açılmasıyla dışarıda bekleyen kalabalık içeri girmeye çalışınca meydana gelen izdihamda bazı kadın ve çocuklar yere düştü. Görevlilerin uyarısına rağmen birbirlerini iterek içeri giren kadınlar, ayakkabıların bulunduğu reyonlara koştu.

Kısa sürede 150 çift ayakkabıyı alanlar dışarı çıkmakta zorlanırken, promosyon ürünlerin bittiğini duyuran görevliler ile içeri giremeyenler arasında tartışma yaşandı.












Bu haber 2757 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü