"SİVEREK’E GÜZELLİKLER KATMAYA GELİYORUZ"

Hür Dava Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı İş Adamı Remzi Baylan, farklı siyaset anlayışları ile Siverek’e güzellikler katacaklarını söyledi.

 "SİVEREK’E GÜZELLİKLER KATMAYA GELİYORUZ"
07 Ocak 2014 - 15:06

2012 Aralık ayında kurulan Hür Dava Partisi 48 il, 500’ün üzerinde ilçe ve beldede teşkilatlanmasını tamamlayarak Mart 2014 tarihinde yapılması öngörülen yerel seçimlere hazırlanıyor. Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan yerel seçimlere iddialı olarak hazırlandığını belirterek, “Allah kısmet ederse Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere gireceğiz. Bu kapsamda Siverek merkez ve köylerinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle halkımızın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz” dedi.

Baylan, farklı siyaset anlayışı ile başta Siverek ve bölgemiz olmak üzere tüm Türkiye’ye güzellikler getireceklerini belirterek, “ Önümüzdeki yerel seçimlerde alacağımız belediyelerde Türkiye için örnek belediyecilik anlayışı getireceğiz. Belediye malını yetim malı olarak görerek belediyenin bir kuruşunu kimseye peşkeş çekmeyeceğiz. Belediyelerde dönen rüşvet çarkına son vereceğiz. Belediyelerin kapısına “Rüşvet Alan da Veren de Mel’un”dur hadisi şerifini asacağız. Belediye başkanına ulaşmak çok kolay olacak, Belediye başkanına ulaşmak için aradaki aracıları kaldıracağız. Asla yalan konuşmayacağız. Asla yapamayacağımız vaatlerde bulunmayacağız. Halkımızın bize vermiş olduğu emanete ihanet etmeyeceğiz. Yaptığımız çalışmalarda çok şeffaf olacağız, yapılan tüm çalışmaların hesabını halkımıza verebileceğiz” dedi.

Siyaseti halka hizmet etmek amacıyla bir araç olarak kullanacaklarına dikkat çeken Baylan, “Müspet siyasi mücadelemizle, halkımızın menfaatlerini ön planda tutacağız. Siyasi rakiplerimiz güzel bir şey yaptıklarında destek, yanlış bir şey yaptıklarında ise doğru olanı onlara göstereceğiz. Siyaseti rant elde etme kapısı değil, halkımıza hizmet etme aracı olarak göreceğiz” dedi

Seçim sonuçlarının ne olursa olsun aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Baylan, “Allah’ın izniyle yaptığımız çalışmalar Allah’ın yanında kaybolmayacaktır. Muvaffakiyet Allah’tandır. Allah dilerse bize kazandırır. Yerel seçim sonuçları açıklandığı zaman bir oy bile almazsak üzülmeyeceğiz. Kaldığımız yerden İslami çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3561 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü