GÜLPINAR VE YILMAZ ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında pazar ve çarşı esnafını ziyaret etti.

 GÜLPINAR VE YILMAZ ESNAFI ZİYARET ETTİ
13 Mart 2014 - 07:53

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar merkez esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

30 Mart yerel seçimlerine 18 gün kala çalışmalarına hız veren Resul Yılmaz’ın esnaf ziyaretine milletvekilinin yanı sıra, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Milletvekili Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz, çarşı esnafının yoğun ilgisiyle karşılandı.

AK Parti heyeti ilk olarak Kanlıkuyu Meydanı olarak bilinen alandaki vatandaş ve esnafı ziyaret etti. Ardından meydandaki Siverek Belediyesi Zabıta Karakolunu ziyaret etti.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesine geçen parti heyeti, cadde üzerindeki esnafın ‘en ufak yağmur yağışında bile işyerlerinin su altında kalmasından’ mağduriyet yaşadıklarını söyleyip, bunun çözülmesini istediler. Sıpahi esnafını da gezen Gülpınar ve beraberindekiler Kasaplar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Burada esnafla sohbet eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Resul Yılmaz, 30 Mart yerel seçimler için destek istedi.

Heyetin son durağı ise Karacadağ’ın eteklerinden toplanıp pazarda satılan kenger-yarpuz pazarı oldu.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan başkan adayı Avukat Resul Yılmaz, ilçe ekonomisine yön veren ve kalkınmasına katkısı büyük olan esnafın sorunlarını bildiğini, göreve gelmeleri halinde esnafın problemlerini hazırladıkları projelerle çözeceklerini söyledi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2893 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması